četrtek, 28. april 2011

tulipani, ki mi letos niso usojeni, arboretum volčji potok








6 komentarjev:

  1. Matejč. Opažam, da so tvoje slikce pogosto ful temne in tope s svetlobo. Naštimaj si na fotoaparatu da boš ob nepravi svetlobi imela malček bolj svetle slikce.
    drugače pa lepo :))

    OdgovoriIzbriši
  2. @blanka tut jst ji pravm. M tulipan je rumen, če slikaš n A rujmena barva je okoli +1. morm te naučit na M kot M slikat

    OdgovoriIzbriši
  3. Jure jst nč ne štekam kaj si hotu povedat :D

    Mal ji pokaži tele nastvaitve no,predusem svetloba,pa zaslonka,časi,iso. To so res neke osnovne zadeve, ki lahko fotografijo nardijo bistveno boljšo.

    OdgovoriIzbriši
  4. zadnje čase res dobivam same slabe kritike, ahh... me bo še to minil, kar me najboj veseli :(

    OdgovoriIzbriši
  5. Matejč, nikakor to ni slaba kritika. ne si vzet tega kot da nam tvoje slikce niso ušeč oziroma da bi mislna/li slabo!Daleč od tega. Sam iz tvojga fotiča lohk še marskej iztisneš.Imaš DSLR,pri katerem je fora fotografije v nastavitvah in ne da samo tist krogec na vrhu okol vrtiš. verjameš al ne, jst sm se iz kritik (pa ne tistih nekonstruktivnih iz Slo-Foto neta) največ naučila. Če želiš, gremo lohk kdaj tud skupi na kšn foto krog, pa ti mal pokažem kako pa kaj.
    Pa res nč slabga ne mislim, sam dobr vem kako je, ko dobiš stvar v roke, z veseljem bi jo uporabljal in delala hude posnetke, vzameš v roke navodila ki so napisana čist splošno in še to vse neki strokouno in pol si sam in pojma nimaš kako se zadev lott. Zato sm ti pa tud rekla, če ne bi bla tiho. Ni to kritika kot nate samo, ker se vid da imaš smisel in veselje ;))

    OdgovoriIzbriši